Wij verzorgen al uw dakwerken

innovatieve en vooruitstrevende producten en technieken

Soorten dakwerken

PLATTE DAKEN

Het plaatsen van een plat dak is echt vakwerk! Wij hebben de juiste expertise voor elk plat dak zowel voor 1m² als voor 10.000m².

meer over platte daken

HELLENDE DAKEN

Voor het dichten en isoleren van een hellend dak werken wij met de meest innovatieve en vooruitstrevende producten en technieken. Wij staan U bij voor het maken van de juiste keuze voor Uw dak.

meer over hellende daken

GROENDAKEN

Een groendak ziet er niet alleen fantastisch mooi uit, het biedt nog tal van andere ecologische voordelen.

meer over groendaken

DAKGOTEN

Een dakgoot is een kritiek punt op elk dak, wij zorgen door onze kennis en ervaring voor een jarenlange waterdichtheid.

Dakramen

Een dakraam zorgt voor de leefbaarheid op uw zolderverdieping. Voor een optimale lichtinval spelen de grootte en positionering hiervan ook een grote rol. Ook qua afwerking en isolatie bestaan er grote verschillen tussen fabrikanten. Wij zullen u dan ook informeren over alle mogelijke oplossingen.

meer over dakramen

Dakisolatie

Het goed isoleren van een dak is een kunst op zich. Wij trachten altijd – zowel voor nieuwbouw als renovatie – zoveel mogelijk koudebruggen weg te werken zodat Uw huis optimaal geïsoleerd is. Omdat wij isoleren heel belangrijk vinden gaan wij hier steeds een stapje verder in!

meer over dakisolatie

Waarom kiezen voor Bathylo?

Kwaliteit & duurzaamheid

Wij gaan steeds voor de beste kwaliteit, daarom is productkeuze en manier van uitvoeren zeer belangrijk. U investeert in uw huis, wij willen dat u investeert in de toekomst!

40+ jaar ervaring

Na reeds meer dan 40 jaar ervaring weten wij perfect waar we mee bezig zijn, daarom vormen wij de perfect partner voor uw (ver)bouw plannen.

Tevreden klanten

Met meer dan 2000 referenties van tevreden klanten kunnen wij écht zeggen altijd voor onze klant te gaan.

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf, u zal dan ook altijd vader en/of zoon bij u thuis krijgen. Zo bent u zeker dat uw project steeds in goede handen is.

Klantenervaringen