Wij isoleren uw dak

vooruit op de normen van vandaag

Waarom uw dak isoleren?

Wij proberen steeds alle koudebruggen weg te werken zodat alles optimaal afgesloten iswij tillen het isoleren van je dak elke dag tot een hoger niveau. wij noemen ons daarom steeds vaker isolatie experts

Langs buiten

Je hellend dak langs de buitenzijde isoleren is de perfecte oplossing voor renovatie. Hier werken wij met een uniek systeem waar wij kwalitatiever en beter isoleren dan eender welk ander systeem op de markt. en dit aan een concurrentiële prijs

Langs binnen

Het isoleren van de binnenzijde van een dak vergt weer andere aandachtspunten. Door onze jaren ervaring en vele opleidingen kennen wij alle knelpunten en kunnen deze dan ook moeiteloos wegwerken. Het grote voordeel van isoleren aan de binnenzijde is de prijs en akoestische isolatie (geluid).

Waarom kiezen voor Bathylo?

Kwaliteit & duurzaamheid

Wij gaan steeds voor de beste kwaliteit, daarom is productkeuze en manier van uitvoeren zeer belangrijk. U investeert in uw huis, wij willen dat u investeert in de toekomst!

40+ jaar ervaring

Na reeds meer dan 40 jaar ervaring weten wij perfect waar we mee bezig zijn, daarom vormen wij de perfect partner voor uw (ver)bouw plannen.

Tevreden klanten

Met meer dan 2000 referenties van tevreden klanten kunnen wij écht zeggen altijd voor onze klant te gaan.

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf, u zal dan ook altijd vader en/of zoon bij u thuis krijgen. Zo bent u zeker dat uw project steeds in goede handen is.

Klantenervaringen