Wij plaatsen
uw gevelbekleding

De gevel van een huis word als maar meer een design object. Onze fabrikanten spelen hier goed op in door voor ieders wat wils te produceren. zo kan je je gevel afwerken met grote platen met strakke lijnen zodat je een modern geheel krijgt. Of sidings in een kleur naar keuze, dit zijn planken die horizontaal overeen worden gezet om een meer klassiek geheel te krijgen. Wij bespreken samen met u welke stijl u wenst zodat u het beoogde resultaat verkrijgt.

Gevelisolatie

Een gevel is een van de grote warmte verliesposten. deze isoleren geeft dus zeker een meerwaarde op uw woning en een minwaarde op uw energieverbruik.

Meer over gevelisolatie

Waarom kiezen voor Bathylo?

Kwaliteit & duurzaamheid

Wij gaan steeds voor de beste kwaliteit, daarom is productkeuze en manier van uitvoeren zeer belangrijk. U investeert in uw huis, wij willen dat u investeert in de toekomst!

40+ jaar ervaring

Na reeds meer dan 40 jaar ervaring weten wij perfect waar we mee bezig zijn, daarom vormen wij de perfect partner voor uw (ver)bouw plannen.

Tevreden klanten

Met meer dan 2000 referenties van tevreden klanten kunnen wij écht zeggen altijd voor onze klant te gaan.

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf, u zal dan ook altijd vader en/of zoon bij u thuis krijgen. Zo bent u zeker dat uw project steeds in goede handen is.

Klantenervaringen