Leer je vakmannen kennen

Ons bedrijf is een familiebedrijf. We vinden een persoonlijke aanpak heel erg belangrijk, daarom vertellen wij graag iets meer over onszelf en onze werknemers. 

Bart Thyberghien

Hallo, ik ben de zaakvoerder en oprichter van dit familiale bedrijf. Ik hou van lekker tafelen en een biertje op een zonnige terrasje na een zalig lange wandeling in de natuur.

Niels Thyberghien

Als zoon en meewerkend vennoot hou ik me graag bezig met de commerciële kant van de zaak. De trots van mijn leven is mijn dochtertje Fleur. Ik vind het leuk om ’s avonds af en toe te gaan poolen met mijn vrienden. Het is fantastisch om te reizen zonder op voorhand ook maar één hotel of slaapplaats te boeken. Het avontuur zit in mijn bloed. And last but not least…. Netflix and chill met mijn lief vrouwtje.

Kim Thyberghien

Als derde lid van het team ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding en het personeel.In mijn vrije tijd ben ik echter veel creatiever. Zo ben ik vaak in de weer met mijn naaimachine om eigen ontwerpen te maken en schrijf ik kort verhalen. Net als mijn vader geniet ik ook wel van een lekker biertje of een glaasje wijn op zijn tijd met daarbij een heerlijk hapje. Ik ben dol op wandelen, reizen en dansen.

Wij werven aan

Word lid van ons team!