Wij installeren en onderhouden uw zonneboiler

De zon is er en nog gratis ook, waarom zouden we daar niet van profiteren! De collectoren die wij gebruiken zijn met vacuüm buizen en geven het beste resultaat doordat de zon er vanuit verschillende hoeken vat op heeft, ook bij laagstaande zon en zonnige koude winterdagen zal uw sanitair water toch nog verschillende graden opwarmen door de zon. Hoe groter het sanitair watervat, hoe meer gratis warm water u kan opslaat. Een zonneboiler kan op bijna elke bestaande installatie worden gekoppeld. De overheid komt voor een groot stuk tegemoet bij de plaatsing van een zonneboiler, dit afhankelijk van de grote van de collectoren op uw dak.

Waarom kiezen voor Bathylo?

Kwaliteit & duurzaamheid

Wij gaan steeds voor de beste kwaliteit, daarom is productkeuze en manier van uitvoeren zeer belangrijk. U investeert in uw huis, wij willen dat u investeert in de toekomst!

40+ jaar ervaring

Na reeds meer dan 40 jaar ervaring weten wij perfect waar we mee bezig zijn, daarom vormen wij de perfect partner voor uw (ver)bouw plannen.

Tevreden klanten

Met meer dan 2000 referenties van tevreden klanten kunnen wij écht zeggen altijd voor onze klant te gaan.

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf, u zal dan ook altijd vader en/of zoon bij u thuis krijgen. Zo bent u zeker dat uw project steeds in goede handen is.

Klantenervaringen